Gipkijom's Buzz - Come One, Come All To Gipkijom.

Många som önskar sig fettsugning

Det är vanligt att man kanske önskar gå ner några kilon som man tycker att man har lagt på sig, och det kan vara svårt att gå ner i vikt. Vissa har svårare än andra och vissa orkar inte ta tag i det och går inte ner i vikt av den anledningen. Ja det kan finnas många anledningar till att man vill gå ner i vikt och att man kanske inte gör det. Men jag tror nog att alla nån gång även om det bara har varit som lite skämt att man skulle vilja få lite fettsugning nånstans.
Det finns ju olika typer av laserkirurgi som gör just det och som tar bort fett där man inte vill ha det. Ja det finns mycket som man kan göra för att det ska  bort.

Finns flera ställen att välja på

Ja det finns ganska många ställen som jobbar med det så om det är något som man vill göra så ska man kolla upp med flera och kolla hur dom gör och kolla priser och så vidare. Ja det kommer mer och mer saker som man kan göra, det som är bra är ju att det hela tiden går framåt och behandlings metoderna blir ju bättre och bättre och säkrare. Så det är ju något som är positivt, det är inte som förr när man inte hade samma kunskap som finns idag utan det finns bättre metoder och som ska vara bättre för kroppen och som gör att kroppen återhämtar sig lättare.
Sen så finns det ju väldigt många bra sätt att gå ner i vikt utan att göra någon viss behandling, så det gäller att hitta en metod som man känner sig bekväm med och som gör att man mår bra både fysiskt och metalt för det är ju lika viktigt att man mår bra på alla plan.