Gipkijom's Buzz - Come One, Come All To Gipkijom.

Mycket att lära sig

Det finns så mycket som man kan lära sig och som man kan plugga till. Och det är ju kul att det finns så mycket som man kan göra , det tar aldrig slut och det finns så mycket som man kan hitta på varje dag. Och saker som man tycker är kul och något som man gärna håller på med. Ja det är ju kul och det kan vara spännande att man läser på om något nytt så att man slipper att göra samma saker som man alltid gör.
Kna vara kul och spännande att börja plugga igen för att lära sig något nytt och spännande. Så det är ju något som man kan tänka över och se om det finns saker som man gärna läser på med om.

Ta något helt annat

Ja det kan ju vara en ide att börja plugga något helt annat än vad man är van vid. Det kan vara något som septitank eller något annat spännande som man kan känna är roligt och intressant och något som man inte har någon koll på skälv än. Det är smidigt och givande att sätta sig in i något helt nytt och annat som man inte har gjort tidigare.
Ja det finns ju så mycket och så mycket spännande som man mår bra av och som man kan göra för att man ska tycka att det är lite roligare och mer spännande. Så tänk över vad det är som man vill plugga och så får man kolla upp det och se om det är något som man kan börja göra, för det är ju något som man gärna gör och som man mår bra av.
Så kolla uppe något annorlunda som svetsning och behållare och se om det är något som man kan tänka sig att börja plugga ch sen börja jobba med.